Φέτος νιώστε τη μαγεία των Χριστουγέννων στην Καλαμάτα! Το Κάρδαμο δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό ή τυχερή να κερδίσει ένα τραπέζι στο εστιατόριό μας για τη βραδιά των Χριστουγέννων!
Ο νικητής που κερδίζει ένα γεύμα αξίας 40€ στο Κάρδαμο είναι ο κ. Κανέλλοπουλος Σάββας! Ευχαριστούμε θερμά για τις συμμετοχές σας, σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με υγεία, πρόοδο και… καλό φαγητό!
Πάρτε μία… γεύση από τη γιορτινή ατμόσφαιρα στην κεντρική πλατεία της πόλη μας και την πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού λίγα μέτρα πιο πέρα, όπου βρίσκεται το Κάρδαμο!
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να δοκιμάσετε τα πιάτα μας! Μάθετε για το menu μας εδώ.

Όροι χρήσης διαγωνισμού:

1 τραπέζι για την ημέρα των Χριστουγέννων

Αντικείμενο Διαγωνισμού. Η εταιρία διοργανώνει τον διαγωνισμό μέσω της ιστοσελίδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου καλεί τους χρήστες να δηλώσουν συμμετοχή μέσω φόρμας όπου ζητούνται στοιχεία επικοινωνίας (όνομα, επώνυμο, email, τηλέφωνο).

Δώρα – Κληρώσεις. Τα δώρα του Διαγωνισμού θα είναι 1 γεύμα αξίας έως 40,00 ευρώ στο εστιατόριο Κάρδαμο για τη βραδιά των Χριστουγέννων 2017, το οποίο ο νικητής θα αξιοποιήσει με ένα ή περισσότερα άτομα. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα και τα social media της Εταιρίας την 22η Δεκεμβρίου 2017. Κάθε συμμετέχων διαγωνιζόμενος μπορεί να αναδειχθεί μόνο μία φορά νικητής και να λάβει μόνο μία φορά το δώρο του. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα για μία μόνο συμμετοχή στον διαγωνισμό. Επιπλέον συμμετοχές από τον ίδιο διαγωνιζόμενο δεν θα καταμετρούνται. Στην λήξη του Διαγωνισμού, θα γίνει κλήρωση ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες. Για την ανάδειξη του νικητή, θα χρησιμοποιηθεί διαδικτυακό εργαλείο κλήρωσης. Ο νικητής του Διαγωνισμού δεν έχει το δικαίωμα να ορίσει υποκατάστατο πρόσωπο για τη λήψη των δώρων ούτε και να ζητήσει την ανταλλαγή του με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα.

Πληροφορίες. Ο διαγωνισμός ισχύει από 12 Δεκεμβρίου 2017 έως 20 Δεκεμβρίου 2017.  Αφορά γεύμα συνολικής αξίας 40,00 ευρώ και έχει το δικαίωμα να συνοδεύεται από όσα άτομα επιθυμεί, αρκεί να ενημερώσει κατά την επικοινωνία του μαζί μας και κατόπιν διαθεσιμότητας του μαγαζιού. Εφόσον το γεύμα του νικητή ξεπεράσει τη συνολική αξία του δώρου, η διαφορά θα πρέπει να καλυφθεί από τον ίδιο και όχι από το μαγαζί. Ο νικητής θα κάνει κράτηση για συγκεκριμένη ώρα για το βράδυ της 25ης Δεκεμβρίου 2017. Εφόσον δεν είναι παρών κατά την προγραμματισμένη ώρα, το μαγαζί έχει το δικαίωμα να ακυρώσει το δώρο.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία σχετικά με το διαγωνισμό οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνήσουν με e-mail στο info@kardamo.gr. Ο νικητής θα ανακοινωθεί και θα ειδοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου 2017. Εφόσον δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία, κατά την ίδια ημέρα, θα χάσει το δικαίωμα του δώρου. Ο νικητής πρέπει μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2017 να επιβεβαιώσει ότι θα παρευρεθεί κατά το βράδυ των Χριστουγέννων για το τραπέζι του.
Το δώρο είναι αποκλειστικά για το βράδυ της 25ης Δεκεμβρίου 2017.

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει μέσω Facebook το όνομα του νικητή. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες λογίζεται ότι δίδουν τη συναίνεσή τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονομάτων τους. Προς αποφυγή οποιασδήποτε αμφισβήτησης, κανείς συμμετέχων δεν θεωρείται ούτε και νομιμοποιείται ως οριστικός νικητής σύμφωνα με τους παρόντες όρους, παρά μόνον εφόσον έχει ολοκληρωθεί η παράδοση προς αυτόν του Δώρου σύμφωνα με τα εδώ οριζόμενα.

Ρητή Δήλωση- Συγκατάθεση – Αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων. Στους διαγωνισμούς μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι έχοντες μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.
Εξαιρούνται οι υπάλληλοι του εστιατορίου «Κάρδαμο», καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α΄) βαθμού και οι σύζυγοί τους. Όλοι οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες όρους χρήσης. Αν κάποιος δεν αποδέχεται τους όρους χρήσης δεν θα πρέπει να συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι:
(α) Τα προσωπικά τους στοιχεία σε αυτήν την προωθητική ενέργεια δεν μπορούν να ανήκουν σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, αλλά στους ιδίους. (β) είναι άνω των 18 ετών.
(γ) η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από την συμμετοχή τους στην εν λόγω προωθητική ενέργεια της Διοργανώτριας στην οποία θα μετέχουν με τα προσωπικά δεδομένα τους.
(δ) δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου
(ε) δεν προσβάλλουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου
(στ) ρητώς συναινούν στο να χρησιμοποιήσει και επεξεργαστεί η Διοργανώτρια τα προσωπικά τους στοιχεία με σκοπό την εξυπηρέτηση του Διαγωνισμού.
(ζ) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση τους, στη Διοργανώτρια για την προβολή του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του ηλεκτρονικού τύπου και του διαδικτύου (internet) καθ’ όλη τη διάρκειά του. Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την διεξαγωγή του Διαγωνισμού.
(η) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση για τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης ή καταβολής αποζημίωσης. Η Διοργανώτρια επίσης διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού από την κλήρωση και την απόδοση των δώρων.

Προσωπικά δεδομένα – ΡΗΤΗ Δήλωση συναίνεσης – Αναφορικά με τη Διοργανώτρια. Η συμμετοχή κάθε προσώπου στον Διαγωνισμό συνιστά και ανεπιφύλακτη συναίνεση στη χρήση των στοιχείων του για την σύσταση αρχείου προσωπικών δεδομένων από την Διοργανώτρια.